http error on image upload WP 4.5

About this forum
These forums have not been active for several years. They're available for search and reference, but a lot of this information is likely out of date.

For current information, try visiting our Knowledge Base.

Home / Support / General Questions / http error on image upload WP 4.5

This topic is: resolved
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #113996

    Martin
    Participant

    Him

    I just upgraded 2 sites to WP 4.5. On doing so I am getting an http error on image upload.

    Is anyone else getting this? If so is there a fix?

    #114486

    Ben Carlo
    Keymaster

    Hey Martin,

    Can you try the steps listed on the thread below and see if it helps? If it doesn’t, can you share temp admin access to the site in question so we can check?
    http://forum.wpbeaverbuilder.com/support/q/http-error-with-multi-site-and-domain-mapping/

    The

    #114589

    Martin
    Participant

    Hi,

    I found a fix on WordPress.org the solution is to add the following code to themes functions.php

    add_filter( 'wp_image_editors', 'change_graphic_lib' );
    
    function change_graphic_lib($array) {
    return array( 'WP_Image_Editor_GD', 'WP_Image_Editor_Imagick' );
    }
    #114801

    Ben Carlo
    Keymaster

    Awesome! And thanks for sharing the solution, Martin. We really appreciate it! 🙂

    Enjoy!

    Ben

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The forum ‘General Questions’ is closed to new topics and replies.