Navigation menu on Ipad or tablet

About this forum
These forums have not been active for several years. They're available for search and reference, but a lot of this information is likely out of date.

For current information, try visiting our Knowledge Base.

Home / Support / General Questions / Navigation menu on Ipad or tablet

This topic is: not resolved
Viewing 22 posts - 1 through 22 (of 22 total)
  • Author
    Posts
  • #109469

    Sandra
    Participant

    Hello,
    I dont understand I can not arrive to see on my Ipad all the menu of my site http://web18.fr/ for exemple in SERVICES or TARIFS can not arrive all other links under SERIVCES and TARIFS ?
    I is strange… no problem on mobile.
    Thanks a lot for your help
    Sandra

    #109542

    Ben Carlo
    Keymaster

    Hey Sandra,

    You should be able to pull down the submenu by hitting the parent menu item once. We have test this on your site using an actual iPad and it works just like that. Is this not the case for you?

    Ben

    #109556

    Sandra
    Participant

    Hello Ben
    No for me on my Galaxy tab 4 I can not arrive to see submenu ? strange… no problem on mobile.
    Sandra

    #109651

    Danny
    Keymaster

    Hi Sandra,

    Unfortunately, I don’t have a Galaxy Tab 4 to test this. The best I can do is use either BrowserStack or the emulator in Chrome’s dev tools. I’ve just tried in the emulator for Chrome and there is no issue.

    Therefore, what browser are you using and is the tablet up-to-date?

    Thanks,
    Danny

    #109715

    Sandra
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #109716

    Sandra
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #109717

    Sandra
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #109732

    Sandra
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #109998

    Ben Carlo
    Keymaster

    Hey Sandra,

    Sorry, but on your original post you mentioned you can’t see it on an iPad. What kind of iPad are you using? What iOS is it running and on what browser?

    What I meant by that line is the submenu should open up after tapping the parent menu item once, e.g., when you tap on Services, the submenu should show up. Take a look at the screencap below.
    http://recordit.co/vSQiViapD2

    It’s not an actual iPad but that should be how it works as we’ve tried it the actual device.

    Ben

    #110005

    Sandra
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #110013

    Ben Carlo
    Keymaster

    Hey Sandra,

    Sorry, a bit confused here. Just to verify, you haven’t checked the site using an actual iPad? Just on your Samsung tablet?

    Ben

    #110024

    Sandra
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #110182

    Ben Carlo
    Keymaster

    Hey Sandra,

    Sorry about that! I was just wondering why it wasn’t working on your iPad and it’s working on ours. 🙂 On your Galaxy tab, what happens when you tap on the Services menu? Does it immediately take you to the Services page?

    Also, do you think you can set your replies to public if it doesn’t contain any confidential info? Other users might be interested in this topic but they can’t see your replies. 🙂

    Ben

    #113138

    Sandra
    Participant

    Hi Ben,
    I confirm the mobile version / Tablet version of my site is working well on Ipad : I can see submenu but not on Android Tablet (no submenu), it is very strange because on other web site with beaver I dont have this problem.
    Thanks.
    Sandra

    #113362

    Ben Carlo
    Keymaster

    Hey Sandra,

    Can you try sharing the URL of that other website where this issue isn’t happening so we can compare the 2?

    Ben

    #113379

    Sandra
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #113505

    Ben Carlo
    Keymaster

    Hey Sandra,

    Okay, so with the other site, the parent menu item doesn’t link anywhere and is the reason why the menu works perfectly on Android. Let me go ahead and file a bug report for this so our lead dev can check. Thanks for the heads up! 🙂

    Ben

    #113519

    Sandra
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #114574

    Yves
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #114798

    Ben Carlo
    Keymaster

    Hey Yves,

    That’s actually an issue from our theme. I’ve already filed a bug report so our lead dev can check. Thanks for the report! 🙂

    Ben

    #114803

    Sandra
    Participant

    Ok thanks a lot Ben because it is a problem…

    #114931

    Ben Carlo
    Keymaster

    Yep, no worries at all! 🙂

Viewing 22 posts - 1 through 22 (of 22 total)

The forum ‘General Questions’ is closed to new topics and replies.