Selecting/replacing photos not bringing up Media menu after 4.5 upgrade.

About this forum
These forums have not been active for several years. They're available for search and reference, but a lot of this information is likely out of date.

For current information, try visiting our Knowledge Base.

Home / Support / Beaver Builder Plugin / Selecting/replacing photos not bringing up Media menu after 4.5 upgrade.

This topic is: resolved
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • #114394

    Steven
    Participant

    When I click on “Select Photo” or “Replace Photo” from any of the menus nothing happens after upgrading to 4.5. I’ve disabled all of my plug-ins and still no results. Text editing, icon selecting/replacing works, it just seems to be related to accessing the media menu. The button does nothing when you click on it.

    #114433

    Steven
    Participant

    I’ve looked through my style.css and see zero reference to:

    table {
        border-style: solid;
        border-collapse: collapse;
    }
    
    #114615

    Jun
    Keymaster

    Hey Steven,

    The quickest way we can determine if it has something to do wit your theme is to switch it real quick to one of WP’s default themes like twenty-sixteen and see if it works. It may not be in style.css but could be on another CSS file being used on the theme. Thanks!

    Jun

    #114633

    Steven
    Participant

    Hello Jun,

    It is indeed something related to just the theme as it works without my main theme. If it’s not an issue with the style.css, do you have any other ideas? Any line of code I should be on the look out for while reviewing all of the files?

    #114644

    Jun
    Keymaster

    Hey Steven!

    It should be the code you mentioned above, this one:

    table {
        border-style: solid;
        border-collapse: collapse;
    }

    And there’s a more detailed explanation on why this is happening here.

    Jun

    #114762

    Steven
    Participant

    Thanks Jun,

    It wasn’t in the style.css, it was in bootstrap-table.min.css for this particular theme. I just omitted the collapse code and I’m working at 100% again! The link helped a lot.

    #114784

    Pedro
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #114895

    Steven
    Participant

    Pedro: Look through all of your .css files for a reference to:

    border-collapse: collapse

    Then you just need to omit that code, Here is my before:
    .table{margin-bottom:0!important;border-bottom:1px solid #ddd;border-collapse:collapse!important;border-radius:1px}

    And here is my After:
    .table{/*margin-bottom:0!important;border-bottom:1px solid #ddd;border-collapse:collapse!important;border-radius:1px}.fixed-table-container{position:relative;clear:both;border:1px solid #ddd;*/

    #114914

    Ben Carlo
    Keymaster

    Hey Steven,

    We have just released version 1.7.7 of the plugin which contains a temporary fix to this issue. If you want, you can update to that version, then remove the comments that you placed above and see if it works.

    Pedro,

    Can you try updating to the latest version of our plugin, v1.7.7, and see if that fixes it?

    Ben

    #115167

    Steven
    Participant

    Is the only way to update the BB Plugin to delete the old version and manually install the new one?

    #115195

    Jun
    Keymaster

    Hey Steven!

    If you have activated BB you should be able to update automatically via remote updates. You can activate BB by getting your license from your My Account page and put it in Settings > Page Builder > License.

    Jun

    #115206

    Steven
    Participant

    I’m sorry, I don’t see anywhere to do the “remote updates”. My plugin says it’s “Active!”. Is there supposed to be an “update now” button on the plugin page?

    #115278

    Jun
    Keymaster

    Hi Steven,

    Yes, there should be. Have you checked under Settings > Page Builder > License to see if BB is activated? Activating BB will enable remote updates.

    Jun

    #115283

    Steven
    Participant

    I see it now. The license page said “Active!”, but I entered my key a second time, nothing seemed to changed on the license page, but I am able to update now. Thanks!

    #115529

    Ben Carlo
    Keymaster

    Awesome! And thanks for taking the time to inform us. 🙂

    Enjoy!

    Ben

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

The forum ‘Beaver Builder Plugin’ is closed to new topics and replies.